Kulturbygge Restaurang & café kvällsöppet från idag!

Kulturbygge Restaurang i Ytterjärna utvecklar nu platsens matupplevelser och öppnar naturvins-bar, och utvidgar samtidigt öppettider till kl 20 torsdagar till söndagar.

Maträtter och bakverk är fortfarande tillagade av säsongens lokala råvaror eller Saltås ekologiska produkter, allt av högsta kvalitet.

– Det känns kul att kunna erbjuda besökare ett rikare utbud, både på menyn och med längre öppettider!, säger Sussie Hansen, ansvarig för Kulturbygge Hotell och Konferens.

– Det är extra roligt med ett urval smakrika naturviner, nu även kvällstid! Vindruvorna till naturviner odlas ekologiskt och småskaligt i samklang med naturen, precis som lantbrukare vi samarbetar med lokalt. Vinodlaren vill påverka tillverkningsprocessen så lite som möjligt och naturviner har ofta en speciell smak och doft. Det förekommer inga växtgifter, man skördar för hand, druvorna jäser av sin naturliga jäst och man tillsätter inget eller minimalt med sulfit, förklarar Malin Gabrielsson, som basar för Kulturbygge Restaurangs nya kvälls- och naturvinssatsning.

– Det är helt enkelt lite ”back to basic” till skillnad från ”vanligt vin” som massproduceras och kan ha en lång rad av tillsatser, industrijäst och E-ämnen, sammanfattar Malin Gabrielsson.

Öppettider och meny, klicka här

 

Hitta hit

Kulturbygge Ytterjärna
153 91 Järna

Ta dig hit